Testimonials

Ervaringen met SKINCLINIC

Bericht van de website 02-05-2011 - 14:25

 

naam Helen

Ik ben behandeld voor acne en ben vandaag voor het eerst na 20 jaar zonder make-up de deur uit gegaan naar kantoor, ik was iets van 18 toen ik make-up begon te smeren om mijn slechte huid wat te bedekken Wat een verademing om me nu zo zeker over mijn huid te voelen dat ik zonder make-up de deur uit durf. Het leuke is dat ik er blijkbaar zonder vloeibare make-up nu net zo uitzie als met, door de goede producten en behandelingen van Yvonne Austin. Ik zal waarschijnlijk altijd wel wat gevoelig blijven maar mijn huid is nog nooit zo rustig geweest als dat het nu is.


Ik heb al sinds de pubertijd last van acne en onderhuidse ontstekingen. Van alles al geprobeerd en via internet en een vriendin kwam ik op de site van Yvonne Austin. Hier een afspraak maken zou het laatste zijn wat ik tegen de acne wilde doen. De eerste keer is een analyse van mijn huid gemaakt en wat blijkt? Ik heb jarenlang de verkeerde creme's op mijn gezicht gedaan. Yvonne raadde me aan om een kuur van peelings te doen. Ik heb 3 behandelingen gehad en mensen maken nu al complimenten! Mijn huid is frisser en de onderhuidse ontstekingen zijn zo goed als weg! Ik durf eigenlijk nog niet heel hard te juichen, maar kan me maar moeilijk inhouden. Ik hoop dat het zo blijft, want dan blijf ik heel happy!

Datum: 01 juni 2010
Ervaring van: Ilona Bronsema
4 Jaar geleden heb ik last van acne gekregen en ik heb echt van alles geprobeerd maar niks hielp het werd alleen maar erger. Als ik make up op deed had ik de volgende dag alleen maar meer pukkels erbij. Ik heb peelingen van neoderma gehad, het ging wel weg maar kwam steeds weer terug. Ik was 1 keer op het internet aan het zoeken wat voor andere behandelingen ze hier in groningen aanbieden om acne te verminderen,toen kwam ik op de site van yvonne terecht. Eerst wilde ik geen afspraak maken omdat ik geen hoop meer had. Toch had ik maar gebeld om een afspraak te maken. Ik heb eerst een kuur van 5 peelingen gehad van image en ben ik daarna overgestapt naar hydrodermabrasie. Superrrrrrr goed al mijn acne is verdwenen, nu neem ik 1 keer in de maand een hydrodermabrasie behandeleing voor wat kleine vlekje en littekentjes die ik nog van de acne heb overgehouden. Maar ik ben nu zo blij met mijn huid, ik gebruik de producten van image en die zijn echt superrrr goed. Ik dacht altijd dat ik een gevoelige huid had maar dat was niet zo, de producten die ik gebruikte waren niet goed voor mijn huid. En eindelijk kan ik make up gebruiken zonder een uitbarsting van acne te krijgen. Ik krijg nog weleens maadelijks een pukkel of 2 maar dat hoort bij de maandelijkse cyclus. Skinclinic is echt superrrrr hier kan je echt van kwaliteit spreken, dankje wel yvonne Ik heb zelf een donkere huid en ben echt blij dat yvonne mij kon helpen, het is vaak lastig hier in het noorden om een goede salon te vinden voor mensen met een donkere problematische huid.

Datum: 28 mei 2010
Ervaring van: cindy keller
''Op mijn 15de verschenen de eerste rode adertjes op mijn bovenbenen, ze waren niet heel duidelijk te zien,maar helaas werd het met de jaren erger en werden ze duidelijker. Op den duur ging ik mezelf vergelijken met andere jonge meiden, zij hadden van die mooie egale benen en konden in de zomer met gemak korte rokjes en leuke bikini's aan. Ik ging me schamen voor mijn 'lelijke' benen en bedekte daarom elke zomer mijn bovenbenen doormiddel van lange leggings en rokken. Vorig jaar was ik het zat, ik wilde van die adertjes af maar had niet het idee dat er iets tegen te doen was. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam de site van yvonne skinclinic tegen. Op de site las ik voor het eerst over IPL behandelingen. De site oogde professioneel en de uitleg was duidelijk,ik kreeg er een positief gevoel bij. Ik heb meteen gebeld voor een consult en na yvonne te hebben ontmoet en te weten zijn gekomen dat mijn probleem goed te verhelpen was doormiddel van IPL behandelingen heb ik meteen een afspraak gemaakt.De eerste behandeling was ik erg zenuwachtig, ik had me van te voren goed laten informeren door yvonne en was te weten gekomen dat de behandeling wel een beetje pijnlijk konden voelen. Gelukkig stelde ze me goed gerust en toen ik de eerste laser voelde viel de pijn me erg mee! Elke lasertik voelt als een korte speldenprik in je been, niet heel prettig, ietwat pijnlijk maar zeker heel goed te doen en vol te houden! Yvonne dacht dat ik met maximaal 3 behandelingen geholpen zou zijn, maar uiteindelijk ben ik met twee behandelingen erg tevreden! Het duurde bij mij ongeveer 4 weken na elke behandeling voordat ik resultaat zag maar daarna werden mijn benen opeens zichtbaar egaler doordat de rode adertjes vervaagden en verdwenen! Ik zeg; Laat de zomer maar komen!'' Esther Visser (27)

Datum: 18 maart 2010
Ervaring van: Esther Visser
Na drie jaar verschillende Schoonheidsspecialisten (die zich acne specialisten noemen) te hebben bezocht, was ik de wanhoop nabij, ik kreeg alleen nog maar meer ontstekingen in mijn gezicht, en honderden euro’s lichter aan producten en behandelingen die niet hielpen. Ben ik gaan zoeken op het internet, en daar kwam ik de site van Yvonne Austin (Skinclinic) tegen, gebeld en uitgelegd waar ik al jaren mee loop. We hebben een afspraak ingepland, en ik kon gelijk dezelfde week terecht. Hier wordt zeer deskundig naar je huid gekeken, en voor een juiste behandeling en hoogwaardige producten gekozen die bij mijn huid paste. Na een paar behandelingen, en de juiste producten begon ik al gelijk resultaat te zien, mijn huid heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Ik ben nu helemaal van mijn acne af, ik kan iedereen die hier ook last van heeft het aanraden. Ik ben echt super tevreden !!! ik ga nu elke maand naar de Clinic om mijn huid te laten Peelen of voor een Microdermabrasie, om mijn huid nog mooier te maken, dan hij nu al is.

Datum: 28 februari 2010
Ervaring van: Anja Reinek - de Groot
Einde aan een lange zoektocht Na vele jaren verkeerd te zijn geïnformeerd door specialisten die naar mijn idee alleen de titel dragen, had ik de hoop moeten opgeven. Ik heb allerlei behandelinglijnen die bij Douglas te koop zijn al een keer gebruikt, ben tot zuidelijke punt van Nederland gereisd. Echter, niets heeft geholpen. Dat heeft mij alleen maar honderden euro’s en een hoop verdriet gekost. Elke morgen wanneer ik in de spiegel keek was mijn dag al gelijk stuk. Zou er dan ooit een wondermiddel worden uitgevonden! Ik kan nu met intense blijdschap zeggen dat ik de wonderpersoon heb gevonden: ‘Yvonne’. Met de eerste Microdermabrasie behandeling zag ik al gelijk de verbetering. Het is erg fijn dat Yvonne je huid erg professioneel analyseert voordat ze je een behandeling aanraad. Mijn gezicht is in een kort halfjaar tijd zodanig verbeterd dat ik mijn gezicht niet meer met allerlei poeders en Make up hoeft te verbergen. Ik ben erg tevreden en hoop dat de weg naar Yvonne voor nog meer vele vrouwen die last hebben van acne, wordt ontdekt. Want uit ervaring weet ik dat een slechte huid veel verdriet kan veroorzaken en Yvonne kan met haar goede behandeling dat verdriet wegnemen. Hierbij de gelegenheid om Yvonne vanuit grond van mijn hart te bedanken voor haar zeer goede behandelingen.

Datum: 22 februari 2010
Ervaring van: Bahar Bahar
ik heb vier couperosebehandelingen gehad voor wangen en neus; het resultaat is na vier behandelingen prachtig, mijn wangen zijn niet meer rood en de adertjes langs mijn neusvleugels zijn bijna niet meer te zien; de huid is mooi glad geworden. het ongemak van de behandeling is me erg meegevallen, de venijnige "prikjes" van de laser voel je natuurlijk wel, maar het is meteen weer weg, de huid zwelt maar een klein beetje op, het branderige gevoel is na een uurtje helemaal weg, kleine zwellingplekjes zijn na drie dagen ook al weg. Ben blij dat ik de couperose behandeling heb laten doen!!!

Datum: 16 februari 2010
Ervaring van: Ron Diever
Ik krijg complimenten over hoe mijn huid er uit ziet Ik was al enige tijd op zoek naar een goede behandeling en producten voor mijn huid. Ik heb een vrij grove huidstructuur en mijn werk in het droge klimaat in het ziekenhuis had er voor gezorgd dat ik last had van droogte rimpels. Ik had inmiddels al vele producten geprobeerd tot aan de zeer kostbare producten van la prairie aan toe. Echter, niets leek echt te helpen. Tot ik in contact kwam met Yvonne Austin Skinclinic. Na een korte huidanalyse kon Yvonne mij direct vertellen waar de problemen zaten en wat de mogelijke oplossing waren. Ik werd uiterst professioneel geadviseerd over mogelijke behandelingen en producten.Er wordt bij Yvonne Austin enkel gewerkt met hoogwaardige producten met een hoge concentratie aan actief werkzame stoffen zodat je huid werkelijk krijgt wat het nodig heeft. Deze producten zijn overigens veel betaalbaarder dan bijvoorbeeld de producten van la prairie. Na enkele behandelingen en het gebruik van goede serums en creme’s ziet mijn huid er veel beter uit dan enkele maanden geleden. De droogte rimpels zijn nagenoeg verdwenen en mijn huid is fijner van structuur. Ik krijg complimenten over hoe mijn huid er uit ziet. Ik ben zeer tevreden en kan dan ook de expertise en werkwijze van Yvonne Austin Skinclinic aan iedereen aanbevelen.

Datum: 16 februari 2010
Ervaring van: Op verzoek anoniem
Ik kan gelukkig weer open schoenen aan! Na een enkel gebroken te hebben, zaten aan beide kanten van mijn voet allemaal rode en blauwe adertjes..heel opvallend. Ik vond het heel jammer want zo kon ik geen sandaaltjes of open schoenen meer aan. Ik ging op zoek op internet naar een behandeling om deze adertjes te verwijderen. Daar vond ik de site van Yvonnen Austin met de informatie over IPL behandeling voor ontsierende adertjes. Na 3 behandelingen is er al een prachtig resutaat en loop ik weer met blote voeten in mijn schoenen.

Datum: 16 februari 2010
Ervaring van: Op verzoek anoniem
Hierbij even een reactie over mijn behandeling tegen couperose de afgelopen maanden. Al vanaf mijn 20e heb ik last van couperose. Het begon met een 'spinnetje'. En toen ik die had laten behandelen d.m.v. naaldjes met electrische stroomstootjes, wist ik: mooi zijn is pijn lijden. Ik ging alleen in het uiterste geval en heb wel eens afgebeld, omdat ik er zo tegenop zag. Na heel veel jaren van geen onderhoud werden mijn wangen toch wel erg lelijk en met make-up was het nauwelijks nog te verbergen. Ik moest het toch maar weer eens laten behandelen. Ik informeerde bij diverse bedrijven wat tegenwoordig de mogelijkheden zijn en kwam uit bij de Skin Klinik. Yvonne was helder en eerlijk in haar informatie en ik besloot de laserbehandeling te gaan doen. In blokjes werden mijn wangen behandeld met laser. Korte stootjes die voelen als elastisch rekkertje die tegen je wang schiet. In twee sterktes. Goed te doen. Alleen de adertjes op mijn neusvleugels waren erg gevoelig. Maar dat is een klein gebied. Na 4 behandelingen, net zoals Yvonne van tevoren had gezegd, was ik helemaal adertjes vrij. Als ik vroeger na het drinken van een half glaasje wijn knalrood werd, nu was dat voorbij. Mijn huid blijft prachtig egaal. Ik gebruik, op aanraden van Yvonne, wel een creme tegen UVB en UVA straling, om niet weer nieuwe adertjes te krijgen. Voorkomen is beter dan genezen zegt ze. En het beschermt me ook tegen rimpelvorming en sproeten. Ik ben aangenaam verrast door deze behandeling en zelfs m'n twee zoons zeggen dat m'n huid er prachtig uit ziet. Bedankt Yvonne veel succes met deze behandelingen!

Datum: 16 februari 2010
Ervaring van: Ina Veenstra


 Vertel ons over uw ervaringen met Skinclinic!
 
naam 
ervaringen 
S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> over skinclinic >> testimonials