Nieuw! Foundation mét maximale UV bescherming.

header-april-compact-foundation-spf50.jpg

 

- Ideaal als nabehandelingproduct. Beschermt de huid tegen zonnestraling na een peelingbehandeling of cosmetische chirurgie. Topbescherming voor kleine littekens.

- Combinatie van fysieke en chemische solar filters. Omvat zowel UVA als UVB bescherming. SPF50: hoge bescherming.

- Vitamine-E met hydraterende eigenschappen. Neutraliseert vrije radicalen en biedt preventie tegen photo-aging.

Prijs : 39,95 euro

header_01.jpg

 

Nieuwste ontwikkeling op het gebied van MICRO-NEEDLING!
Effectiever én hygiënischer 

Micro-needling of derma-needling is een vorm van collageeninductietherapie die rimpels verkleint en acnelittekens behandelt. Deze cosmetische behandeling wordt steeds populairder. De resultaten zijn vergelijkbaar met laserbehandelingen, chemische peelings en dermabrasie. Microneedling is beduidend minder ingrijpend en de behandelingskosten zijn betaalbaar.

De bestaande rollers zijn niet 100% steriel. Om deze reden is een nieuwe roller ontwikkeld, de MOTION. Bij bestaande rollers wordt met een extra instrument het serum aangebracht en dit wordt over de huid verdeeld. Dit is niet praktisch en komt de steriliteit niet ten goede. Bovendien laat het ook de werkzame stoffen in licht en lucht oxideren.

Dr. Ferrari (Mesotech) heeft de MOTION ontwikkeld om deze nadelen te ondervangen. Met hetzelfde apparaat wordt het serum direct op de huid aangebracht, hierin zijn ook de verwisselbare naalden opgenomen. Deze kop met 200 titaniumnaalden is verwisselbaar per behandeling. Hiermee is de steriliteit voor uw patiënt verzekerd. Het serum wordt in een steriele cilindervormige cartridge in de Motion geplaatst. De huidspecialist doseert het met behulp van een drukmechanisme op de huid.


Oustanding Performance Award 2010

 
Afgelopen zondag 20 maart was tevens de uitreiking van de eerste Oustanding Performance Awards 2010 door IMAGE Skincare - Benelux.

Deze jaarlijkse prijs is uitgereikt op basis van commerciele resultaten die in het eerste jaar van IMAGE in Nederland zijn bereikt binnen een betreffende regio. Naast deze resultaten is ook de motivatie en promotiefactor een belangrijk onderdeel van het toekennen van deze prijs.
Winnaars Oustanding Performance Awards:
Regio WEST: Therese v/d/ Laan - Therese Skincare Center - www.thereseskincarecenter.nl
Regio NOORD: Yvonne Austin - Skin Clinic - www.yvonneaustin.com
Regio ZUID: Carla Meppelder - Carme Skin Clinic - www.carmeskinclinic.nl

Winnaar Starter of the Year Award:
Marina Korf-Kroon - Cosmetic Team - www.cosmeticteam.nl

Team IMAGE - Benelux

S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> over skinclinic >> nieuws