Acné

huidproblemen.jpg


Bij elke vorm van acné is er sprake van verstoppingen, mee-eters, puistjes, onderhuidse cysten, ontstekingen of een combinatie hiervan. Deze problemen worden allemaal veroorzaakt door:
Een verstoord afschilferingsproces van de epidermale laag 
in combinatie met een verhoogde talgproductie. 
Deze combinatie van een verstoorde afschilfering en een verhoogde talgproductie kan leiden tot een verstopping van de poriën, waardoor er puistjes, comedonen en ontstekingen en uiteindelijk littekens kunnen ontstaan.

D.m.v. het gebruik van de farmaceutisch hoog gedoseerde Image Skincare verzorgingsproducten en behandelingen (peelings) kan het verstoorde afschilferingsproces worden gecorrigeerd waardoor de symptomen van acné afnemen.

Alle vormen van acné kunnen zeer succesvol en snel worden verbeterd d.m.v het Image Peeling programma. Door de uitgebreide keuze aan (farmaceutische standaard) peelvloeistoffen wordt de behandeling altijd perfect aangepast aan de huidconditie voor een optimaal resultaat.

Voor een optimaal resultaat is het noodzakelijk om acné in kuurverband te behandelen. Kuurverband wil zeggen dat er 1x per week of 1x in de 2 week (afhankelijk van de huid) in de salon wordt behandeld. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen in kuurverband nodig om de acné te verbeteren en onder controle te krijgen. Daarna zijn  'onderhoudsbehandelingen' 1 x per maand sterk aan te raden om te voorkomen dat de huid weer terug valt.

Acnelittekens

 

imgres.jpg

Door ontstekingen die het gevolg zijn van een verstopte porie waarbij bacteriën betrokken zijn, kunnen er diepere (dermale) ontsierende littekens ontstaan.

Aangezien dermale littekens relatief moeilijk te verbeteren zijn, is het belangrijk (actieve) acné in een vroeg stadium onder controle te krijgen om dergelijke littekens te voorkomen.

Oppervlakkiger littekenweefsel kunnen aanzienlijk verbeterd worden door een combinatie van (TCA) Peelings en Microdermabrasie.

Wij adviseren u graag omtrent de behandelmethodes voor het verbeteren van acnélittekens.

Bel ons gerust voor meer informatie.


S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> huidproblemen >> acne