Image Skincare

image skincare balkImage skincare is een farmaceutisch gedoseerde lijn, specifiek samengesteld voor een snelle verbetering van huidproblemen zoals acné(littekens), pigmentvlekken, rosacea en huidveroudering. Image Skincare is niet te vergelijken met andere cosmetica die veelal een heel beperkt, oppervlakkig effect hebben.

Zowel de Image Peelings als thuisproducten zijn hoog gedoseerd en bevatten de juiste ingrediĆ«nten in de meest optimale samenstelling om een huid langdurig in optimale conditie te brengen en te houden. Huidveroudering wordt maximaal tegengegaan en huidproblemen worden snel en effectief verbeterd. 
Het resultaat : een stralende, gezonde, verjongde huid!

Image Skincare is ideaal te combineren met Injectables en Botox omdat zowel de huidstructuur als rimpels optimaal worden verbeterd. Door het conditionerende effect wordt de levensduur van fillers verlengd en ziet uw huid er langdurig jong en gezond uit!

Voor meer informatie: www.imageskincare.nlS K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> image skincare