Vasculaire behandelingen

De behandeling van bloedvatproblemen.
(couperose, spider naevi, rosacea, wijnvlekken, beenaders)Wat zijn vasculaire behandelingen?

Dit is de behandeling van roodheid, haarvaatjes en andere bloedvatproblemen, d.m.v. licht.Hoe wordt er behandeld?


De meest effectieve manier om onsierlijke haarvaten in het gezicht of op de benen te behandelen is d.m.v licht. Dit kan m.b.v  Laser of IPL. Afhankelijk van het vasculaire probleem wordt de beste behandelmethode gekozen.

Het licht ‘ zoekt’ de rode kleurstof (hemoglobine) in het bloed en deze ontmoeting veroorzaakt hitte waardoor het bloedvat dicht schroeit. De behandeling is niet pijnlijk, het gevoel kan worden vergeleken met een tik van een elastiekje in combinatie met warmte. Na de behandeling is de huid wat roder dan normaal, wat binnen een paar uur weg trekt.

Wat kan er behandeld worden?
Couperose, roodheid, rosacea, spiders, oppervlakkige beenadertjes kunnen allemaal succesvol worden verbeterd door IPL en/of laser. Ook ouderdomsvlekken kunnen succesvol worden behandeld. Hieronder een voor/na foto van het resultaat.


Hoeveel behandelingen?

Gemiddeld zijn er 3 behandelingen noodzakelijk voor een zeer goede verbetering van couperose, rosacea en beenaders. Bij spiders en/of ouderdomsvlekken zijn 1 a 2 behandelingen meestal afdoende. Uiteraard zijn er individuele verschillen aangezien we met een menselijk lichaam te maken hebben.Waarom bij SkinClinic?

Wij hebben jarenlange, dagelijkse ervaring in de behandeling van couperose en andere bloedvatproblemen d.m.v. IPL en Laser. Wij geven u eerlijke, objectieve informatie en advies omtrent de behandelmogelijkheden en de resultaten.

Wilt u meer weten? Kom dan gerust langs in onze schoonheidssalon in Groningen.
S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> behandelingen >> ipl vasculaire