Microdermabrasie


microdermabrasieis het best te vergelijken met het zandstralen van de huid;  d.m.v. hele fijne kristalletjes wordt (pijnloos) een dun laagje van de (opper) huid verwijderd, waardoor de huidstructuur zichtbaar verbetert.

Microdermabrasie is een ideale behandeling bij littekens, fijne lijntjes en een grove of ongelijkmatige huidstructuur. Behandelingen in kuurverband geven verreweg het beste resultaat. Hierbij moet u denken aan een serie van gemiddeld 6 behandelingen die 1 maal in de 2 weken plaats vindt.

Als oppepper volstaat een behandeling per maand.

 

Wat doet Microdermabrasie


Microdermabrasie egaliseert de oppervlakte van de huid waardoor deze gladder, verfijnder en egaler wordt.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?
Acnelittekens (maar niet actieve acne!), grove poriƫn, onregelmatig huidoppervlak, verdikte, vale, grove huid.Contra-indicaties?


Roaccutane, een fijne huidstructuur, droge/uitgedroogde huid.Doet het pijn?


Nee, het voelt schurend en na de behandeling kan de huid wat warm en branderig aanvoelen, maar van pijn is geen sprake.Hoeveel behandelingen zijn er nodig?


Minimaal 4, gemiddeld 6 tot 8 en maximaal 10 behandelingen die met tussenpozen van 1 of 2 weken worden gegeven (in kuurverband).Waarom bij SkinClinic?


In onze schoonheidssalon in Groningen hebben wij niet alleen een grondige theoretische kennis maar al vanaf 1998 ervaring met het dagelijks toepassen van microdermabrasie en gebruiken microdermabrasie alleen bij de juiste huidindicaties waardoor er een snelle verbetering plaats vindt.

Wilt u meer weten? Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak.

Terug naar bovenS K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> behandelingen >> microdermabrasie