Afspraken maken?


Yvonne Austin Skinclinic
Rademarkt 2, 9711 CV Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
E-mail: info@yvonneaustin.com Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij werken het liefst op afspraak zodat wij ruim de tijd voor u hebben.
U kunt het beste telefonisch 050 - 31 33 888 contact opnemen voor het maken van een afspraak, het ophalen van producten of voor adviezen.

Een paar huisregels:
Wij doen ons uiterste best een hoge servicegraad te bieden; dat betekent in de praktijk o.a dat u op tijd wordt behandeld, u wordt gebeld zodra uw bestelling binnen is en dat u zo snel mogelijk wordt teruggebeld na een voicemail. U helpt ons enorm, als u verhinderd bent voor uw afspraak, ons dat minimaal 24 uur van te voren laat weten! U zorgt er op deze manier voor dat andere klanten (en u zelf mogelijk in de toekomst) niet onnodig lang hoeven te wachten op de volgende afspraak.

 

Belangrijk!  


ANNULERINGSVOORWAARDEN

Kunt u een afspraak niet nakomen?

Even bellen is beter dan betalen! Bel ons dan minimaal 24 uur (dit is een volledige dag!) van tevoren om de afspraak af te zeggen of te verplaatsen. Hiermee voorkomt u o.a. dat iemand anders (en u zelf in de toekomst) onnodig lang moet wachten voor een vervolgafspraak. Doet u dat niet ? En verschijnt u niet op uw afspraak ? Dan zijn wij genoodzaakt u een rekening te sturen.

Voor het niet verschijnen op een afspraak zonder berichtgeving:

    * Consult: 35,00
    * Afspraak behandeling Ultrashape: 100% van de behandelkosten.
    * Overige behandelingen: 100% van de behandelkosten.

Voor het niet verschijnen op een afspraak ZONDER in achtneming van de annuleringstermijn (min. 24 uur van tevoren af bellen):

    * Consult: 35,00
    * Afspraak behandeling Ultrashape: 50% van de behandelkosten.
    * Overige behandelingen: 75% van de behandelkosten.

 

Bovenstaande kosten worden in rekening gebracht ONGEACHT de reden, houdt u hier rekening mee! Het is voor ons onmogelijk om zowel bedrijfsmatig als emotioneel optimaal te functioneren zonder deze annuleringsvoorwaarden. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft. Laat ons dus op tijd weten als u niet kunt komen!S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> over skinclinic >> afspraken