Wat is een Injectable?

Before and after
Injectables worden gebruikt voor de verbetering van rimpels, lijnen en gezichtscontouren. Afhankelijk van het te behandelen gebied of de te behandelen rimpel, wordt er voor de meest geschikte filler gekozen, die het beste resultaat teweeg brengt.

Injectables zijn onder te verdelen in afbreekbare en (semi)permanente fillers.
In onze kliniek hebben wij heel bewust gekozen voor het gebruik van uitsluitend afbreekbare fillers; dit vanwege hun langdurig bewezen veiligheid, effectiviteit en natuurlijke effect. Bovendien verandert het gezicht dusdanig dat een filler niet noodzakelijkerwijs mooi is als deze na 10 jaar nog op dezelfde plek zit….

Wat doet een Injectable?

Injectables zijn onder te verdelen in Botox en ‘Fillers’ .
Botox is niet een filler maar vermindert de spieractiviteit en is daarom geschikt voor gebieden waar de rimpels worden veroorzaakt door spieractiviteit; zoals bij de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. Botox vult niets op en is dus ongeschikt voor het opvullen van rimpels! Botox kan ook worden gebruikt tegen overmatige transpiratie.
‘ Fillers’ daarentegen vullen wel een rimpel of zelfs een gedeelte van het gezicht, decolleté of handen.

Om allergische of overgevoeligheidsreactie zoveel mogelijk te beperken, hebben wij gekozen voor fillers op basis van huid-eigen materialen zoals hyaluronzuur. Daar deze stof al van nature in de huid aanwezig is, wordt het herkent en blijven allergische reacties uit.
Indicatiegebieden?

Corrigeren van rimpels, lijnen en het opvullen van contouren (bijv. ingevallen wangen)
Maar denk ook aan het verbeteren van een verouderd decolleté en handen!Doet het pijn?

Daar ieder verschillend reageert op een injectie, is het moeilijk om antwoord op deze vraag te geven. Het toedienen van Botox wordt over het algemeen niet als pijnlijk beschouwd, maar sommige delen van het gezicht zijn wel gevoeliger dan andere. Met name de bovenlip is een gevoelig gebied en behandeling hiervan d.m.v een vuller kan als pijnlijk worden ervaren. Mocht dit als te vervelend worden beschouwd kan er altijd een verdoving worden gegeven.Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Bij de behandeling van Botox volstaat meestal 1 behandeling en is het volledige effect is na 10 tot 14 dagen optimaal zichtbaar. Na 3 tot 6 maanden dient de behandeling herhaald te worden.
Bij ‘ Fillers’ is de levensduur afhankelijk van het gebruikte materiaal. Dit kan varieren van 1 tot 3 behandelingen, maar resultaten zijn over het algemeen direct zichtbaar en houden gemiddeld een jaar tot 2.5 jaar aan (afhankelijk van de filler).Waarom bij SkinClinic?


Wij werken al ruim 8 jaar samen met deskundige injectable artsen die speciaal hiervoor zijn opgeleid en lid zijn van de NVCG. Dr. Robin Ernsting is om de week op donderdag aanwezig voor consulten en behandelingen in Groningen. U kunt onze speciale injectable site bekijken voor meer informatie: 

www.injectablescentrenoord.nl

Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende injectables en data waarop de consulten en behandelingen plaatsvinden

Wilt u meer weten? Bel ons voor meer informatie of een afspraak!


S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> behandelingen >> injectables