Skin Needling


Met Skin Needling worden vergelijkbare resultaten behaald als met laser-resurfacing, Fraxel®-laserbehandelingen en chemische peelings, maar dan wel tegen aanzienlijk lagere kosten en met een minimale of helemaal geen herstelperiode. De naaldjes van de Titanium Dermaroller’ maken talloze minuscule gaatjes in de lederhuid. Als gevolg van deze kleine verwondingen worden groeifactoren afgegeven die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleren. Waar andere resurfacing-technieken de gezonde opperhuid verwijderen om de lederhuid te stimuleren, laten de naaldjes van de Titanium Dermaroller de opperhuid intact, waardoor de genezingstijd kort is en patiënten veel minder pijn hebben. Er worden snel blijvende resultaten geboekt.

De micronaaldjes zijn, anders dan die van gewone roestvrijstalen dermarollers, in de EU gefabriceerd en met behulp van fijnmechanica volledig gemaakt uit titanium, een uitermate hard metaal waar geen putjes in komen en dat niet beschadigd raakt na gebruik, zoals wel het geval is bij roestvrijstaal. Hierdoor gaat de huid niet kapot en de behandeling veroorzaakt dus geen littekens. Daar komt bij dat de Titanium Dermaroller niet meer kost dan gewone dermarollers en dat u bovendien in onze schoonheidssalon keuze hebt uit een uitgebreid assortiment speciaal ontwikkelde Image serums die voor uw huidtype geschikt zijn.

De Dermaroller is bedoeld voor gecombineerd gebruik met de volledige reeks Image serums en -crèmes.

Wat is een Titanium Dermaroller?


De Titanium Dermaroller is een handig hulpmiddel met verschillende toepassingen: het kan worden gebruikt voor de behandeling van diverse huidproblemen, waaronder rimpels, littekens (al dan niet door acne veroorzaakt), hyperpigmentatie, cellulitis en striae.

Het is een cilindervormig vat met daarop fijnmechanisch uit titanium vervaardigde micronaaldjes die de bovenste huidlagen doorboren zonder schade of bloedingen te veroorzaaken. Dankzij deze uiterst nauwkeurige en minimaal invasieve techniek om gaatjes in de huid te maken, is een veel grotere absorptie mogelijk van serums en -crèmes of andere producten voor plaatselijke toepassing. Verder kan de Titanium Dermaroller ook het zelfherstellende en regenererende vermogen stimuleren, aangezien het de genezingsreactie van de huid bevordert.

In tegenstelling tot veel andere huidvernieuwingsbehandelingen in andere schoonheidssalons, waaronder chemische peelings, dermabrasie of laser-resurfacing, worden bij behandeling met de Dermaroller de bovenste huidlagen niet vernietigd om de aanmaak van collageen op te wekken. In plaats daarvan wekt de Dermaroller de collageensynthese op door microgaatjes te maken in de opperhuid zonder de integriteit ervan aan te tasten, zonder langdurige herstelperiode en zonder grote kans op complicaties. Tot slot is de Dermaroller in vergelijking met andere behandelmethoden de voordeligste manier om op doeltreffende wijze regeneratie van de huid te bewerkstelligen. De Dermaroller is een eenvoudig vormgegeven doch baanbrekend apparaat waarmee verbluffende resultaten worden behaald. Het is bejubeld als "Het toverstokje van de huidverzorging”.
Vraag ons wat de Dermaroller voor persoonlijk gebruik kan betekenen voor uw huidprobleem!Persoonlijk gebruik

Titanium Dermaroller 0.2mm / 0.3mm

De Medik8 Titanium Dermarollers met naaldlengten van 0,2 mm en 0,3 mm zijn bedoeld voor persoonlijk, cosmetisch thuisgebruik, als onderdeel van het Medik8-huidverzorgingsprogramma. Hun voornaamste doel is de werkzame stoffen in de Medik8-serums en -crèmes beter te laten doordringen in de diepere lagen van de huid, zodat deze producten enorm in efficiëntie toenemen. De natuurlijke beschermende barrière van de huid laat normaal gesproken slechts een heel klein percentage, namelijk zo’n 0,3%, van de werkzame stoffen in crèmes, gels of lotions voor plaatselijke toepassing door de opperhuid heendringen. De resterende 99,7% komt nooit diep genoeg in de huid om effectief te kunnen zijn. Dankzij de minuscule ’tunneltjes’ die de roller in de huid boort, worden de werkzame bestanddelen van Medik8-producten beduidend beter geabsorbeerd, wat bijdraagt aan een blijvend gezonder aanzien van de huid.

Toepassing van de Medik8 Titanium Dermaroller-modellen voor persoonlijk gebruik wordt ook aanbevolen tussen twee klinische of medische Skin Needling-behandelingen in (daar zit meestal 2-3 maanden tussen) en na afloop van klinische/medische behandelprogramma’s, om de bereikte huidresultaten in stand te houden.

Herstelperiode

Doordat de naaldjes maar een heel klein stukje de huid in gaan, zijn de Persoonlijke Medik8 Titanium Dermaroller-modellen veilig thuis te gebruiken en worden ze door de meeste gebruikers als praktisch pijnloos ervaren.
Na toepassing van de Persoonlijke Medik8 Titanium Dermaroller-modellen heeft de huid een korte herstelperiode nodig als de roller krachtig gebruikt is, en helemaal geen herstelperiode als de aanwijzingen voor gebruik zijn opgevolgd.

Wilt u meer weten? Kom dan gerust langs in onze schoonheidssalon in Groningen.Gezichtsrimpels | Oogrimpels | Littekens | Pigmentatie | Cellulitis

Rimpels ontstaan hoofdzakelijk als gevolg van een natuurlijk proces waarbij de huid in de loop der jaren elastine- en collageenvezels kwijtraakt. Doordat de huid met het stijgen der jaren geleidelijk steeds minder van deze verstevigende bestanddelen bevat, wordt de huid slapper en ontstaan er groeven: rimpels en lijntjes. Tijdens elk levensjaar neemt de hoeveelheid collageen in de huid met ongeveer 1% af. Uiteindelijk zakt het bindweefsel in en verliezen de huid en contouren van het gezicht hun vorm en stevigheid.

De behandeling van rimpels en lijntjes in het gezicht met de Medik8 Titanium Dermaroller voor persoonlijk gebruik levert vergelijkbare resultaten op als behandeling met professionele mesotherapie en microdermabrasie. Door de bovenste huidlagen met micronaaldjes te doorboren, wordt de bloedcirculatie in de huid gestimuleerd en worden fibroblasten aangezet om collageen en elastine te produceren. Met elke volgende behandeling worden lijntjes en rimpels geleidelijk minder zichtbaar.

Daarnaast zorgt deze nauwkeurige en minimaal invasieve techniek met micronaaldjes die gaatjes maken in de opperhuid voor een veel betere absorptie van anti-verouderingsproducten, zoals de Medik8-serums met vitamine C of retinol en peptideproducten uit de Pretox-lijn.

Gebruik naaldlengte 0.2mm als u een zeer dunne, tere of pijngevoelige huid hebt of als u voor het eerst thuis een behandeling met micronaaldjes gaat uitvoeren.

Gebruik naaldlengte 0.3mm als uw huid relatief dik en ongevoelig voor pijn is of als u al eerder rollers met micronaaldjes hebt gebruikt en graag nog spectaculairdere resultaten wilt behalen dan met de 0,2 mm-naaldjes van de Medik8 Titanium Dermaroller voor persoonlijk gebruik.

Let op:om de huidtolerantie voor Skin Needling op te bouwen, is het raadzaam de behandelingen in de eerste 2 weken steeds met tussenpozen van 3 dagen uit te voeren. Wanneer uw huid gewend raakt aan de naaldjes, kunt u de roller vaker gaan gebruiken. Gebruik de roller echter niet vaker dan een keer per dag. Bij gebruik vaker dan een keer per dag kan de Medik8 Titanium Dermaroller een heftigere ontstekingsreactie veroorzaken dan beoogd en kan er zelfs schade ontstaan.

Wilt u meer weten? Kom dan gerust langs in onze schoonheidssalon in Groningen.Medik8 Titanium Dermaroller anti-rimpelprotocol voor het gezicht
1. STERILISEREN: Steriliseer de Medik8 Titanium Dermaroller voor elk gebruik met een sterilisatieoplossing en laat hem vervolgens drogen.

2. REINIGEN: Reinig uw gezicht, hals en decolleté met Medik8 oneCleanse of uw favoriete Medik8-schuimreiniger (passend bij uw huidtype) en dep uw huid daarna droog

3. ROLLEN: Verdeel de gezichtshuid in denkbeeldige gebieden (voorhoofd, linkerwang, rechterwang, neus, kin, linkerkant van de hals enz.). Neem dan de roller en beweeg deze gelijkmatig en zachtjes 10 keer heen en weer over elk huidgebied.

4. VOORKOMEN: Breng Medik8 C-Tetra of CE-Tetra vitamine-C-serum aan op de huid en laat het intrekken.

5. CORRIGEREN: Breng Medik8 Retinol 3TR-serum aan op de huid en laat het intrekken. Andere mogelijkheid: meng Retinol 40 Boost met Hydr8 Resveratrol Night conform de gebruiksaanwijzing en sla de Hydr8-stap over.

6. HYDR8: Hydrateer de huid ten slotte met Hydr8 Night

7. AFRONDEN: Maak de roller met heet water schoon en berg hem, als hij droog is, in het doosje op.


Behandelduur: 5 – 20 minuten, afhankelijk van de snelheid waarmee gerold wordt en de omvang van het te behandelen gebied.
Gebruiksfrequentie: 2 – 7 keer per week, afhankelijk van de huidtolerantie.

Om de huidtolerantie voor Skin Needling op te bouwen, is het raadzaam de behandelingen in de eerste 2 weken steeds met tussenpozen van 3 dagen uit te voeren. Naarmate uw huid meer gewend raakt aan de naaldjes, kunt u de roller vaker gaan gebruiken.

Gebruik de roller echter niet vaker dan een keer per dag.
Beste behandelmoment: ‘s Avonds


Prijs: Kuur van 3 behandelingen  (incl. roller en lidocaine creme) = € 350,00

Roller voor thuisgebruik + desinfectie = € 95,00.

Wilt u meer weten? Kom dan gerust langs in onze schoonheidssalon in Groningen.S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> behandelingen >> dermaroller