Geen standaard behandelingen maar maatwerk! Elke huid is anders, dus elke behandeling ook.

 

www.youtube.com/watch?v=hgeOdQ-EMFI

Bekijk het filmpje over een van de vele peelings die wij aanbieden

Er zijn vele schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons in Groningen, maar wij onderscheiden ons door, in tegenstelling tot standaard schoonheidssalons, enkel onze unieke gespecialiseerde behandelingen op maat te bieden.
Elke behandeling heeft als doel de conditie of uw huidprobleem zo snel en maximaal mogelijk te verbeteren en wordt zorgvuldig aangepast aan uw specifieke wensen. Wij zijn pas tevreden als uw huid weer optimaal functioneert, verbetert met als resultaat een gezonde, mooie en stralende huid.

Behandelingen
Voor een optimaal en snel resultaat gebruiken wij o.a het uitgebreide Peelings programma van Image Skincare. Daarnaast beschikken wij over de meest geavanceerde behandelmethoden en apparatuur waaronder:
microdermabrasie, hydrodermabrasie, IPL (couperose, overbeharing en huidverjonging) KTP laser (bloedvat/ouderdomsvlekken) en Ultrashape (plaatselijke definitieve vetverwijdering)

Image (cosmeceuticals) maakt het verschil!
De farmaceutische peelings en huidverzorgende producten van IMAGE skincare zijn specifiek samengesteld voor elke huid en elk huidprobleem, er is dus altijd een perfecte peeling voor Uw huid! Dus ook als u uw huid 'gewoon' in conditie wilt houden en u verder geen 'huidproblemen' heeft.
Vergeet u vooral niet dat hoe beter de huid in conditie is, hoe minder snel uw huid veroudert...

De peelings kunnen al dan niet worden gecombineerd met andere behandelmethoden zoals microdermabrasie, hydrodermabrasie of IPL voor een zo optimaal mogelijk resultaat.
S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> huidproblemen >> gezichtsbehandeling