Wat is Hydrodermabrasie?


Hydrodermabrasie is de nieuwste doorbraak in huidverbetering.
Met behulp van een diamanttip op het handstuk wordt onder vacuumdruk het bovenste laagje dode huidcellen verwijderd.De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen (pijnloos) weg. Tegelijkertijd worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt aan en zorgt voor langdurige resultaten.

De Hydrodermabrasie in onze schoonheidssalon combineert traditionele microdermabrasie met een reiniginig van de huid en het inbrengen van actieve bestanddelen. De verschillende hoogwaardige serums maken het mogelijk om specifieke huidproblemen aan te pakken zoals acné, droge uitgedroogde huid, vette huid, pigmentvlekjes e.d..
Deze combinatie maakt de behandeling ook uitermate geschikt voor een droge/uitgedroogde huid, dit in tegenstelling tot tradionele microdermabrasie!

Wilt u meer weten? Kom dan gerust langs in onze schoonheidssalon in Groningen.Welke meerwaarde heeft Hydrodermabrasie?


De behandeling in onze schoonheidssalon is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasieprocedure kan dit.
De behandeling in onze schoonheidssalon in Groningen is gemakkelijk te verdragen en is pijnloos. Afhankelijk van het huidprobleem zal een geschikt serum worden gekozen.
Niet irriterende actieve bestanddelen hydrateren de huid gedurende een lange tijd en zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
Het droogt de huid niet verder uit zoals bij gewone microdermabrasie en laat geen kleine korreltjes aluminiumoxide achter op de huid.Welke resultaten mag u verwachten in onze schoonheidssalon?


acnekleinzichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes
vermindering van hyperpigmentatie (melasma/pigmentvlekjes)
verbetering van acné en acnélittekentjes
algemene verbetering van de conditie en hydratatie van de huid
verfijnde huidtextuur en verbeterde elasticiteit en soepelheid.

 

Welke serums zijn er?


Hydraterend serum op basis van hyaluronzuur, allantoine en glycerine. Kamille, bijvoet en panthenol verzachten de huid.
Zuiverend serum op basis van salicylzuur. Salicylzuur heeft een zuiverende en verhelderende werking.
Verhelderend serum op basis van kojiczuur, arbutine en moerbeiboomextract. De kalmerende ingredienten zoals aloe vera en glycerine verminderen roodheid en een geirriteerde huid.
Anti-verouderingsserum op basis van vitamine C heeft een krachtige anti-oxidanten werking; houdt de tekenen van het ouder worden tegen en beschermt de huid tegen zonneschade en andere oxidatieve stress. (milieu, roken, stress)

Wilt u meer weten? Kom dan gerust langs in onze schoonheidssalon in Groningen.
S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> behandelingen >> hydrodermabrasie