Yvonne Austin


Yvonne Austin volgde in 1988 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste in Londen. Haar passie was en is nog steeds het verbeteren van huidproblemen. Na zich hierin te hebben gespecialiseerd d.m.v vele opleidingen, keerde zij in 1996 terug naar Nederland.

In januari 1997 opende ze SkinClinic te Assen en richtte zij zich als een van de eersten in haar branche uitsluitend op huidverbetering i.p.v huidverzorging. Yvonne's overtuiging dat kennis, ervaring en inzicht de belangrijkste pijlers zijn voor optimale resultaten, betekent in de praktijk dat SkinClinic alleen behandelingen uitvoert waar ze ook werkelijk verstand van hebben en alles vanaf weten.

Als absolute voorloper ontwikkelde ze haar eigen unieke werkwijze.
Haar vermogen om buiten de standaard gangbare oplossingen te denken, heeft geleid tot het ontwikkelen van innovatieve behandelmethoden die leiden tot een langdurig gezonde (re) en mooie (re) huid. Yvonne's resultaatgericht, no-nonsense aanpak van allerhande huidproblemen resulteerde dan ook al snel in een groeiende klantenkring en een bloeiend bedrijf.

In 2005 opende Yvonne haar 2e schoonheidssalon, in het centrum van Groningen, en ook deze zaak vult inmiddels de enorme behoefte die er is aan specifieke kennis en ervaring op het gebied van huidverbetering.
Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven, focust Yvonne zich sinds januari 2009 alleen nog op SkinClinic Groningen en heeft zij Assen afgestoten.

SkinClinic is uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk die zich onderscheid door een grondige theoretische kennis en meer dan 10 jaar specifieke ervaring in de behandeling van huidveroudering, acne, pigmentvlekken, couperose, overbeharing en rimpels. Door de nauwe samenwerking met Dr. Robin Ernsting biedt SkinClinic bovendien een totaalpaket aan anti-ageing behandelingen onder 1 dak.Yvonne Austin SkinClinic is zowel aangesloten bij Anbos als Cidesco.

Wilt u meer weten? Bel ons voor meer informatie of een afspraak.
S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> over skinclinic >> over yvonne austin