Yvonne Austin Skinclinic

Praktijk voor huidverbetering, huidverjonging, IPL ontharing, couperose en pigment behandelingen.

Door middel van objectieve, eerlijke informatie en persoonlijke aandacht doen wij ons uiterste best om met u samen de meest effectieve behandelmethode te vinden voor een stralende, mooie huid.
U bent verzekerd van een optimale verbetering door ons hoge kennisniveau en jarenlange ervaring in de behandeling van specifieke huidproblemen en overbeharing.
Huidverbetering is niet hetzelfde als huidverzorging en het verbeteren van huidproblemen zoals acne(littekens), pigmentatie, huidveroudering en couperose, vraagt om hele specifieke kennis en ervaring.
Wij zijn trots op die kennis en ervaring en het feit dat wij al jaren met veel succes vele mensen hebben kunnen helpen hun huid er zo goed mogelijk uit te laten zien.
Een gezonde huid is een mooie huid en wij helpen u graag om uw huid een leven lang mooi te houden!

Voor huidproblemen zoals acne, pigmentatie, huidveroudering, littekens en rosacea, zijn er verschillende gespecialiseerde behandelingen waaruit wij, in overleg met u, een keuze maken. Door de hoge effectiviteit van de behandelingen, beperkt de behandeltijd zich van 30 tot 45 minuten. Het is dus mogelijk om er zelfs met een druk schema en beperkte tijd, goed uit te blijven zien.

Voor de behandeling van overbeharing gebruiken we zowel IPL (ontharing door licht), als elektrische epilatie. Beide technieken zijn zeer effectief en geven een duurzame haarreductie. Blonde, grijze en rode haren kunnen nog steeds het beste worden behandeld d.m.v elektrische epilatie. Jarenlange ervaring in beide methodes zorgen ervoor dat u eerlijke informatie krijgt omtrent de meest geschikte behandelmethodes en wat u ervan kunt verwachten.

Een paar huisregels:
Wij doen ons uiterste best een hoge servicegraad te bieden; dat betekent in de praktijk o.a dat u op tijd wordt behandeld, u wordt gebeld zodra uw bestelling binnen is en dat u zo snel mogelijk wordt teruggebeld na een voicemail. U helpt ons enorm, als u verhinderd bent voor uw afspraak, ons dat minimaal 24 uur van te voren laat weten! U zorgt er op deze manier voor dat andere klanten (en u zelf mogelijk in de toekomst) niet onnodig lang hoeven te wachten op de volgende afspraak!

Bij No-shows of te laat geannuleerde afspraken zijn wij genoodzaakt 100% van uw behandelkosten in rekening te brengen, ongeacht de reden.

Waarom Yvonne Austin SkinClinic?


    * Al meer dan 10 jaar dagelijkse, specifieke ervaring in de  
       behandeling van huidproblemen, huidverjonging en IPL.

    * Veilige, geteste behandeltechnieken.
    * Hoogwaardige producten en apparatuur.
    * Gedegen kennis op dit specialistische vakgebied.
    * Nauwe langdurige samenwerking tussen huidspecialist en cosmetisch arts.
S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> over skinclinic