Behandelingen: Huidverbetering, IPL, Rimpels


Omdat huidverbetering niet hetzelfde is als huidverzorging hebben wij heel bewust gekozen voor de farmaceutisch samengestelde IMAGE producten. Deze farmaceutische producten zijn in tegenstelling tot gewone huidverzorging hoog gedoseerd. Het is belangrijk dat u hierbij begeleiding en adviezen krijgt betreffende de thuisverzorging van uw huid. Wij begeleiden u zo goed mogelijk en vertellen u wanneer, hoe en hoe vaak u de IMAGE producten thuis moet gebruiken. De behandeling staat of valt met deze thuisverzorging. Alle IMAGE producten zijn ontworpen om een probleem op te lossen ipv een huid te verzorgen. Hiermee krijgt u niet alleen een snel maar ook langdurig resultaat én een gezonde, mooi huid.

Voor een verbetering bij huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie, puistjes en verstoppingen, is het noodzakelijk dat niet alleen de juiste behandelmethode, maar ook de juiste peelvloeistof wordt gekozen.
In onze schoonheidssalon in Groningen werken wij daarom niet met één, maar met meerdere soorten peelings, zodat u altijd bent verzekerd van de juiste behandeling, voor een snelle verbetering en een optimaal resultaat.
De keuze van de juiste Peeling, is gebaseerd op een hoog kennisniveau en jarenlange ervaring in het gebruik van diverse Peelings in onze schoonheidssalon. Al onze medewerkers zijn niet alleen intensief getraind, maar volgen jaarlijks bijscholingen en cursussen.Glycolzuur, Melkzuur en Salicylzuur PeelsDeze vallen onder de lichte peels en hebben een oppervlakkige structuurverbeterende werking. Ze normaliseren en conditioneren de opperhuid, waardoor deze er gelijk frisser uitziet en gladder aanvoelt. Ze verhogen het absorptievermogen. Deze peels zijn geschikt voor het behandelen van acne, pigmentatie, grove, vale en zonverouderde huiden.
Elke huid boven de 35 heeft voordeel bij een regelmatige behandeling in een schoonheidssalon met een lichte peel, vanwege het verjongende effect op zowel de opperhuid als de lederhuid.
Lichte peels zijn onontbeerlijk bij het voorbereiden van de huid op een medium diepe peel!

Wilt u meer weten? Kom dan gerust langs in onze schoonheidssalon in Groningen.

TCA peel (Trichloorazijn)is een medische, medium diepe peel en verwijdert de gehele opperhuid, wat vervelling tot gevolg heeft. Deze peels hebben een dieper, verdergaand effect dan de lichte peels en zijn geschikt voor zonverouderde en rokers huiden, craquele, rimpels, pigmentatie, (acne)littekens en een oneffen huid structuur. Het effect van een medium diepe peel in onze schoonheidssalon is vaak verbluffend! TCA peels worden NIET in de zomermaanden uitgevoerd en dagelijkse bescherming met een zonneblock is verplicht.


Microdermabrasie


is het best te vergelijken met het zandstralen van de huid. Er wordt d.m.v. hele fijne kristalletjes (pijnloos) een dun laagje van de (opper) huid verwijderd, waardoor de huidstructuur zichtbaar verbetert. Microdermabrasie is een ideale behandeling bij littekens, fijne lijntjes en een grove of ongelijkmatige huidstructuur. Behandelingen in kuurverband geven verreweg het beste resultaat. Hierbij moet u denken aan een serie van gemiddeld 6 behandelingen die 1 maal in de 2 weken plaats vindt. Als oppepper volstaat een behandeling per maand.Na een Microdermabrasie of Peel is de doorlaatbaarheid van de huid verhoogd waardoor het insluizen van actieve werkstoffen vele malen effectiever is.

Het insluizen kan op 2 manieren:

Ultrasound - dmv geluidsgolven ontstaan er trillingen waardoor de tussenruimten tussen de cellen worden vergroot, waardoor werkstoffen gemakkelijker kunnen doordringen in de huid. De werkstoffen worden afgestemd op de tekorten in de huid.
Transderm Elektroporatie
- In onze schoonheidssalon worden er d.m.v. van elektromagnetische golven tijdelijk openingen gecreeerd waardoor het mogelijk wordt, grote moleculen, die normaal gesproken niet door de huid heen kunnen, door te laten dringen. Door deze techniek kan niet alleen de opperhuid, maar ook het bindweefsel verbeterd worden, wat verjongend werkt en huidveroudering vertraagd.


IPL Ontharing, couperose, acne en huidverjongingVoor de behandeling van overbeharing wordt  IPL (intense pulse light) gebruikt. Deze lichttherapie heeft een duurzame haarreductie tot gevolg en is geschikt voor het hele lichaam en gezicht. In verband met de haargroeicyclus zijn er minimaal 8 behandelingen noodzakelijk voor een duurzaam resultaat. Afhankelijk van het te behandelen gebied worden behandelingen met tussenpozen van 6 tot 12 weken gegeven in onze schoonheidssalon in Groningen.
Grijze en blonde haren kunnen nog steeds niet succesvol worden behandeld d.m.v. IPL, hiervoor is elektrische epilatie de aangewezen methode.

Bloedvatproblemen zoals wijnvlekken, couperose, acne rosacea, spinnetjes en adertjes in het gezicht, maar ook oppervlakkige aders op de benen, zijn zeer goed te verbeteren of te verwijderen d.m.v. IPL.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de grootte en hoeveelheid aders en uiteraard zijn er qua resultaat individuele verschillen. Veelal zijn 3 behandelingen met tussenpozen van 4 tot 6 weken voldoende voor een goed resultaat.

Zeer effectief is ook de behandeling van pigmentvlekjes, beter bekend als lever/ouderdomsvlekken dmv IPL. Deze ontsierende bruine vlekken komen voor op de handen, het gelaat en décolleté en ontstaan door UV schade. In de meeste gevallen zijn 1 á 2 behandelingen in onze kliniek in Groningen afdoende om het probleem op te lossen. Uiteraard is het gebruik van een zonblock onontbeerlijk om pigmentproblemen in de toekomst te voorkomen.

IPL huidverjonging (skin rejuvination) en Acné
Bij IPL huidverjonging wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, wat een betere conditie van het bindweefsel tot gevolg heeft. De huid ziet er frisser en jeugdiger uit en functioneert beter waardoor huidveroudering wordt beperkt. In onze schoonheidssalon in Groningen worden deze behandelingen gecombineerd met microdermabrasie of glycolzuurpeels. Zeer geschikt voor het verbeteren van de gehele huidconditie, dunne huiden en huiden met UV schade.

Bij de behandeling van acné in onze schoonheidssalon, is de bacterie-dodende werking van het licht verantwoordelijk voor een afname van ontstekingen bij actieve acne. Door het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen, herstelt ook het littekenweefsel beter.
Bij zowel huidverjonging als acné is een intensieve kuur van behandelingen noodzakelijk (minimaal 1 en maximaal 2 x per week).

Voor alle IPL behandelingen geldt dat u NIET bruin mag zijn. Dus géén zonnebank en bescherm u dagelijks met een SPF 30 tegen gewone zon. Wij geven u graag advies over het meest geschikte zonneproduct voor u!


Rimpelcorrectie, Fillers en Botox

Bio Skin Jetting is een natuurlijke rimpelcorrectiemethode, gebaseerd op het regenerend vermogen van de huid zelf. Deze techniek leidt tot een vervlakking van rimpels zónder inspuitingen. Na een consult in onze schoonheidssalon wordt er een schatting gemaakt van het aantal benodigde behandelingen en de kosten, die afhankelijk zijn van het aantal te behandelen rimpels. De juiste huidverzorging zorgt voor een optimalisering van het behaalde resultaat en bovendien voor een langduriger effect. Tijdens de behandeling, die in kuurverband wordt gegeven (gebruikelijk is 5 behandelingen, om de 2 weken), is het absoluut noodzakelijk de huid optimaal te beschermen tegen UV-straling. Wij geven u graag advies in onze schoonheidssalon in Groningen betreffende de meest effectieve UV-bescherming!

Glycolzuur peels en microdermabrasie leiden tot een verfijnd aanzien en aanzienlijke conditieverbetering van de huid, waardoor fijne rimpeltjes minder opvallen. Deze huidverbeterende behandelingen zijn zowel in kuurverband als op zich staande behandeling mogelijk. Peels ondersteunen en verlengen het effect van rimpelcorrigerende behandelingen maar kunnen op zich staand geen rimpels weghalen!!!

Injectables


In onze SkinClinic in Groningen werken wij en hebben wij heel bewust gekozen om uitsluitend met veilige, afbreekbare vullers ofwel Fillers te werken, die ook op lange termijn geen afweerreacties veroorzaken.

 Onder de injectables vallen zowel Botox als Fillers (zoals Restylane of Radiesse). Afhankelijk van de soort rimpels en waar de rimpels zich bevinden wordt de juiste injectable gekozen voor het beste resultaat. 

Botox is niet een Filler (om iets op te vullen), maar werkt in tegenstelling tot fillers in op de spieren onder rimpels. Botox vermindert de spieractiviteit waardoor de mimische rimpels worden vermindert of zelfs verdwijnen. Voorbeelden van deze mimische rimpels zijn het voorhoofd, de frons tussen de wenkbrauwen en kraaiepootjes rond de ogen. Deze locaties zijn ideaal voor de toepassing van Botox. Voor de neuslippenplooi, bovenlip of wangrimpels wordt een Filler gekozen.

Wij werken langdurig samen met dr. Robin Ernsting (lid NVCG), die om de week aanwezig is op donderdag in onze schoonheidssalon in Groningen. Na het consult is het mogelijk om gelijk behandeld te worden.S K I N C L I N I C
Schoonheidssalon in Groningen
by Yvonne Austin

Rademarkt 2, Groningen
Telefoon 050 - 31 33 888
info@yvonneaustin.com

ma
di
wo
do
vr
za
zo
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
gesloteninformatie
Niets is zo persoonlijk als uw eigen huid en de behandeling daarvan. Daarom geven wij graag antwoord op al uw vragen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies:

U bevindt zich hier:      home >> behandelingen